Oldalak

Színszavak

 

Az agyad jobb féltekéje megpróbálja a színt

kimondani, a bal a szavak kiejtését erőlteti:

 

Mondd ki a színt!

 

 

Melyik napon születtél?

 

Hétfő

Ha hétfőn születtél, valószínűleg az erős, függetlenséget sugárzó férfiakhoz vonzódsz, és az sem árt, ha sportos, illetve atletikus testalkatú az illető. Ám a külsőnél sokkal fontosabb számodra az, hogy az illető egyenes, őszinte és szókimondó legyen.

 

Kedd

Ha kedden születtél, valószínűleg olyan férfira van szükséged, aki stabil, ugyanakkor erős kisugárzású, és képes biztonságot nyújtani neked. Szinte biztos, hogy nem az eseteid a túlzottan intellektuális, habozó-mérlegelő típusok, sokkal inkább megtalálhatod a közös hangot a gyakorlatiasabb hozzáállásúakkal, akik otthon vannak a fizikai világban és az érzékek területén.

 

Szerda

Ha szerdán születtél, számodra az intelligencia és a humor valószínűleg fontos tulajdonságok a férfiban. Hosszú távon nem érzed magad jól azzal, aki nem elég kifinomult és szellemes, talán azt is várod tőle, hogy szórakoztasson, vagy legalábbis legyen benne játékosság, és részt vegyen a közös programokban, amelyeket kitalálsz.

 

Csütörtök

Ha csütörtökön láttad meg a napvilágot, valószínűleg az érzékenyebb férfiak az eseteid, akik szenvedélyesek, egyszersmind megértőek és védelmezőek. Ugyanakkor fontos számodra a klasszikus férfiasság is - vagyis az, hogy a párod erős legyen és határozott, és ő viselje a nadrágot. A temperamentum és a lelkesedés különösen vonzó tulajdonságok lehetnek a szemedben.

 

Péntek

A pénteki nap szülöttei számára a romantikus, elbűvölő kisugárzással, karizmával rendelkező férfiak lehetnek ideálisak, akiknek a kifinomult modor az erősségük, és a tenyerükön hordozzák szívük választottját. Hosszú távon fontos számodra, hogy az illető hajlandó legyen az együttműködésre, illetve esetenként némi kompromisszumot is megkössön a kapcsolat érdekében.

 

Szombat

Ha szombaton születtél, a felelősségtudat fontos tulajdonság lehet számodra a férfiban, legyen szó akár kapcsolatról, akár munkáról. Nem árt, ha az illető a hagyományos értékek híve, esetleg némiképp konzervatív ízléssel rendelkezik, továbbá mentes a szélsőségektől és kicsapongásoktól. Elképzelhető, hogy egy klasszikus úriember személyében találod meg az ideális párod.

 

Vasárnap

Vasárnap szülöttjeként valószínűleg egy kezdeményező, kifelé forduló és kalandvágyó férfi mellett találod meg a helyed, aki gyakorta válik a társaság középpontjává. Fontos számodra, hogy ne vegye magát túlságosan komolyan, és olykor a problémákat is képes legyen humorral kezelni, hiszen ez a te pozitív világszemléletedbe is illeszkedik. Viszont nincs kifogásod az ellen, ha ragaszkodik hozzád.

 


Kereső

 

 

" Barát,
aki
éltünkbe
hoz száz
örömet
és csodát,
ha van
barátod,
majd
meglátod
egyre
szebb lesz
a világ."
 


" Add meg
minden
napnak
az esélyt,
hogy
életed
 legszebb
napja
legyen."" Van úgy,
hogy,
megváltoznak
a szavak,
mert nem
tudjuk
mit hoz
a holnap.
Árkokat
ás amik
elválasztanak,
vagy hidakat
emel, amik
még jobban
összekötnek."" Van az
emberi
szívnek egy
halk szavú,
előkelő
vendége
néha: az
emlékezés."Az élet attól
szép,hogy
bármi
megtörténhet,
és attól
nehéz,hogy
meg is
történik."" Milyen
öröm
örömet
okozni,s az
emberek
mégis
milyen
ritkán
szánják rá
  magukat. "
/ Németh
   László /" Egy kedves
szó olyan,
mint a
 tavaszi
napsütés."" Az a tudat,
hogy
szerethetsz
és szeretnek,
olyan
 melegséget ,
gazdagságot
az életnek,
amit
semmi más
nem pótol. "" Ha szeretnek
olyan,mintha
kétfelől
sütne ránk
a Nap."
" A sok kis
jelentéktelen,
egyszerű
gesztus teszi
elvislhetővé
az életet.
Egy mosoly,
egy érintés,
egy szó,
kedvesség és
törődés. "" A nagy
szavak
nem érnek
semmit.
Elszállnak
mint az
őszi szél.
De a
szeretet,
ha szívből
 fakad
elkiséri az
embert,
ameddig él."" A boldogság
az élet apró
dolgaiban
rejlik.
Aki nem
figyel,
annak
számára
láthatatlan
marad. "
" Mennyi
szín és
furcsaság
az élet,
mindez
mennyi
  emlék és
   remény."


0.031 mp